De leukste carrière switch door een korte bijscholing!

De leukste carrière switch door een korte bijscholing!

Ben jij wel écht tevreden met je huidige baan? Of zegt een stemmetje in je hoofd dat je stiekem eigenlijk wat anders zou willen? Veel mensen nemen hun eigen carrière pas goed onder de loep als het te laat is. Wanneer is het een tijd voor een carrière switch?

Vroeg of laat in je leven kan het voorkomen dat je overvallen wordt door loopbaantwijfels of dat je toe bent aan een rigoureuze carrière switch. Je wilt iets anders, dat is zeker, maar wát precies? Vaak blijven mensen hangen omdat ze geen zin hebben om veel tijd en geld te investeren in een andere opleiding. Lijkt het jou fantastisch om te werken met kinderen en wil je graag aan de slag als pedagogisch medewerker alleen beschik je net niet over de juiste diploma? 

Dan is het nu tijd voor jou! Het is nu mogelijk om een (korte) bijscholing te volgen zodat jij in de kinderopvang kunt werken!

Beschik jij over onderstaande diploma(s)?
– Agogisch werk
– Gehandicapten zorg GHZ
– Maatschappelijk werk niveau 3
– Activiteitenbegeleider AB
– Persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen
– Verzorgende IG-plus
– Dierenverzorger
– MDGO – AW

Volg de bijscholing “Oog voor Interactie” en stap daarna met veel energie en vol enthousiasme als volledig gekwalificeerd pedagogisch medewerker in de kinderopvang! 

De bijscholing “Oog voor interactie” is een gevarieerde training waar de 6 interactievaardigheden aanbod komen. Het is een pedagogische verdieping waarbij reflecteren op de eigen handelen centraal staat. Na het behalen van het certificaat “Oog voor Interactie” mag je meteen volledig* op een kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (BSO)  werken.

 *voorwaarde basis diploma of je op een KDV of alleen BSO mag werken.

Verdere info 

De training bestaat uit:
6 bijeenkomsten van 3 uur  
– Huiswerk  
– Coaching op de werkvloer 
– Eindpresentatie  

De bijscholing “Oog voor Interactie” wordt gegeven op KDV Sterre, in  Leiden. ( dicht bij het centraal station Leiden)  Om in aanmerking te komen voor het certificaat wordt een aanwezigheid van 90% verwacht. Je mag dus maximaal 1 keer missen, met uitzondering van de laatste les waarin je een presentatie geeft.   Ben je een keer afwezig i.v.m. vakantie. Meldt dit dan op tijd. Dan krijg je een inhaal opdracht. 

De kosten zijn € 575 per persoon. Mocht er een passende vacature open staan bij Flowerkids, waar wij jou graag willen verwelkomen binnen ons team, dan vergoeden wij de volledige studiekosten. 

 Bijscholing datums  2022

Locatie: KDV Sterre rijnburgerweg 9 Leiden  
Tijd: 19.00-22.00 uur
Dinsdag 25 januari    
Woensdag 16 februari  
Donderdag 10 maart    
Maandag 28 maart  
Dinsdag 12 april 
Donderdag 28 april   

Aanmelden of vragen

Voor vragen of aanmelden kun je mailen naar trainer Marielle van Paridon. Mariellevve@flowerkids.nl 
Vermeld o.a. je naam, adres, telefoonnummer en basisdiploma. Meld je vandaag nog aan!

Aanmelden kan voor 5 januari 2022. 

DutchEnglishFrenchGermanSpanish
Werken bij