Leiden – de Waterlelie


Slider

Locatie Leiden Waterlelie


De Waterlelie is gevestigd in een modern appartementencomplex aan de begane grond. De ruimte beschikt over veel ramen wat een open sfeer creëert met een mooie lichtinval. In alle ruimtes is er een linoleum vloer met vloerverwarming aanwezig. Er is gekozen voor lichte muren en hout kleurige en witte meubels. De groep is ingericht naar de behoeften en interesses van de leeftijd van de kinderen.

Het kinderdagverblijf bestaat uit 1 verticale groep (kinderen van verschillende leeftijden van nul tot vier jaar bij elkaar). De Waterlelie beschikt over een directe toegang tot de tuin.

Groep 0 tot 4 jaar:
Er kunnen maximaal zestien kinderen spelen per dag.

Extra service
- Eens per jaar komt de schoolfotograaf
- Diverse uitstapjes buitenshuis, zoals naar het bejaardentehuis, bezoekje aan de Hortus botanicus, het huis van Sinterklaas en diverse speeltuinen in de buurt
- Workshops binnen de Waterlelie denk aan babymassage, yoga, muziek of dans
- Ontzorging doordat flesvoeding, (en alle andere voeding) luiers en slaapzakken bij de prijs inbegrepen zijn.


Ons Team

Top

Wij hebben een hardwerkend, flexibel, maar vooral ook heel gezellig team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar graag. Ook kunnen we lekker met elkaar lachen. Wij zullen ons team even voor stellen:

TeamfotoTarief

Top

Tarief vanaf 01-01-2019

Kinderdagverblijf

€ 8,03

 Toelichting tarieven:

- Voor meerdere dagen opvang in de week dienen de prijzen met het evenredige aantal te worden vermenigvuldigd.
- Het dagtarief is het uurtarief maal 11 uur
- Een incidentele extra (halve) dag aanvragen is mogelijk, u betaalt daarvoor op het kinderdagverblijf de dagprijs bij een hele dag en de halve dagprijs bij een halve dag.
In de Wet Kinderopvang is geregeld dat de belastingdienst meebetaalt aan de kosten van kinderopvang. Met behulp van onze rekentool krijgt u snel een indicatie wat dit voor u betekend.

Alle dagverblijven staan geregistreerd bij de gemeente en voldoen aan de gestelde eisen vanuit de Wet Kinderopvang.

Top